Overslaan en naar inhoud gaan

Uitslag verkiezing verantwoordingsorgaan bekend!

Gepubliceerd op:

In september en oktober hielden we een verkiezing voor ons verantwoordingsorgaan. We zochten een lid namens de werknemers. Inmiddels zijn de stemmen geteld. We zijn blij met Jeroen Thorenaar als nieuw lid van het verantwoordingsorgaan. We stellen hem graag voor.

Maak kennis met Jeroen Thorenaar

Jeroen Thorenaar: “Ik vind het fantastisch dat ik door jullie gekozen ben als lid van het verantwoordingsorgaan. De overgang naar een nieuw pensioenstelsel is 1 juli 2023 gestart. Ik zet mijn kennis en kunde in om deze overgang voor ons pensioen op zo’n goed mogelijke manier te laten plaatsvinden. Wil jij dat wij met het verantwoordingsorgaan aan bepaalde onderwerpen meer aandacht besteden? Dan hoor ik dat graag van je!”

Jeroen start 23 november 2023

Het bestuur benoemt Jeroen op 16 november 2023. Hij start vanaf 23 november in het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds KPN. We wensen Jeroen alvast veel succes in zijn nieuwe functie. 

Uitslag van het stemmen

Vijf actieve werknemers hebben zich aangemeld als kandidaat. Werknemers konden stemmen op hun favoriete kandidaat. Zij hebben als volgt gestemd: 

KandidatenStemmen
Jeroen Thorenaar216
Luc Appeldoorn197
Ciske Fontijn169
Martijn Bech122
Thom Broekhuis67

Luc, Ciske, Martijn en Thom zijn niet verkozen. We willen hen bedanken voor hun kandidaatstelling.

Meer over de verkiezingen

Lees meer over de verkiezingen op onze verkiezingspagina.