Overslaan en naar inhoud gaan

Cookiebeleid

Pensioenfonds KPN maakt voor haar website kpnpensioen.nl gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via je browser worden geplaatst op je computer, tablet of mobiele telefoon met daarin gegevens die wij over je hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Pensioenfonds KPN is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen wij uit met welke doeleinden wij je gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van de cookies

DienstSoort doelType/naamBewaartermijn

New Relic

Monitoringajs_anonymous_id11 maand

New Relic

Monitoringlogin_service_login_
newrelic_com_tokens
20 jaar

New Relic

Monitoringnr_growth-production10,5 maand

New Relic

Monitoring_gcl_au1 week

New Relic

Monitoringajs_group_id10,5 maand

New Relic

Monitoringajs_user_id 10,5 maand

New Relic

MonitoringTSNGUID 10,5 maand

New Relic

Monitoring_fbp22 dagen
New RelicMonitoringoptimizelyEndUserId3 maand en 20 dagen 

New Relic

Monitoringlogin_idle_session_timeout10,5 maand

Google Analytics

Analytisch_ga26 maanden

Google Analytics

Analytisch_gatHuidige sessie

Google Analytics

Analytisch_gid1 dag

Google Tag Manager

Analytischfonce_current_sessionHuidige sessie

Google Tag Manager

Analytischfonce_current_user1,5 maand

Google Tag Manager

Analytischfonce_current_dayHuidige sessie

ForgeRock

FunctioneelAMAuthCookieHuidige sessie

ForgeRock

FunctioneelfrPlanetDirectoryHuidige sessie

TKP Pensioen

FunctioneelHas_jsHuidige sessie

TKP Pensioen

FunctioneeloptinHuidige sessie

TKP Pensioen

FunctioneelfrPlanetDirectoryIDPHuidige sessie

Drupal

Functioneel Drupal.tabledrag.showWeight1 jaar

Drupal

FunctioneelAmlbcookieHuidige sessie

Drupal

Functioneel_dplmbrHuidige sessie

Drupal

FunctioneelSSESS3c8176e857ea
60416681e459890ff59b 
Huidige sessie

J2EE Web applications 

FunctioneelJSESSIONID 

Huidige sessie

 

 

In- en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via je browser op je computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van je te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld, zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor je persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kun je lezen via deze pdf: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics.

Indien je niet wilt dat wij cookies zonder jouw toestemming op je computer plaatsen, dan kun je dit eenvoudig instellen in je browser. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding van je webbrowser.

Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer je de cookies hebt uitgeschakeld.

Categorie├źn van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd.

Je rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je het recht om aan ons inzage te vragen in je persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die jou betreffen onjuist zijn, heb je het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat je je gegevens nodig hebt voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kun je bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen je natuurlijk graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Pensioenfonds KPN

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van je persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Postadres:
Postbus 501, 9700 AM Groningen

Bezoekadres:
Stationsstraat 115, 3811 MH Amersfoort