Overslaan en naar inhoud gaan

Uitslag bestuursverkiezingen bekend!

Gepubliceerd op:

In maart hielden we verkiezingen voor het bestuur. We zochten 2 bestuursleden namens de pensioengerechtigden. Inmiddels zijn alle stemmen geteld. Bedankt voor je stem! We zijn blij met onze nieuwe bestuursleden: Paul Gaalman en Erik Overbeeke. We stellen ze graag aan je voor.

Maak kennis met onze nieuwe bestuursleden

Paul: “Ik verheug mij erop om mijn ervaring in financiën en kennis over pensioenen en beleggen in te zetten!” Lees meer over Paul.

Erik: “Graag ben ik bereid om mede de verantwoordelijkheid te dragen voor een evenwichtige overgang naar het nieuwe pensioenstelsel.” Lees meer over Erik.

We wensen Paul en Erik alvast veel succes in hun nieuwe functie.

Erik en Paul starten op 1 juli

Zijn er geen bezwaren van pensioengerechtigden en keurt De Nederlandsche Bank de nieuwe bestuursleden goed? Dan benoemt het bestuur de gekozen kandidaten in juni 2022. Erik en Paul nemen dan vanaf 1 juli zitting in het bestuur van Pensioenfonds KPN.

De stemming

In totaal hebben 6.010 pensioengerechtigden gestemd. Dat is een opkomst van 30,5%. Er waren 3 kandidaten waar de pensioengerechtigden op konden stemmen. De pensioengerechtigden konden maximaal 2 stemmen uitbrengen:

  • Er is 4.276 keer gestemd op Erik Overbeeke.
  • Er is 3.844 keer gestemd op Paul Gaalman.
  • Er is 2.225 keer gestemd op Frans der Reep. Frans is daarmee niet verkozen. We willen hem bedanken voor zijn kandidaatstelling.

Meer over de verkiezingen

Meer informatie over de verkiezingsprocedure kun je lezen in het verkiezingsreglement (pdf).