Overslaan en naar inhoud gaan

Verantwoordingsorgaan zoekt nieuw lid

Gepubliceerd op:

Meld je aan als kandidaat voor het verantwoordingsorgaan

Het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds KPN zoekt een nieuw lid! Ben je daadkrachtig en heb je bestuurlijke ervaring? En wil jij ons bestuur adviseren over verschillende pensioenthema’s? Meld je dan vóór 13 mei 2024 aan als kandidaat voor het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds KPN.

We zoeken een nieuw lid voor het verantwoordingsorgaan

In het verantwoordingsorgaan zitten 7 leden: 2 namens de werkgever, 2 namens de werknemers en 3 namens de pensioengerechtigden. Vanaf december is er een vacature voor een lid namens de pensioengerechtigden. De zittingstermijn van één van de leden namens de pensioengerechtigden, de heer Andele Nauta, loopt namelijk af. Hij stelt zichzelf opnieuw verkiesbaar voor deze plek. Maar ook jij kunt je kandidaat stellen.

Meer weten

Wil je meer weten over wat het verantwoordingsorgaan doet? Bekijk onze pagina over de vacature. Daar vind je ook alles over de functie, het competentieprofiel, het verkiezingsreglement en de sollicitatieprocedure.

Aanmelden als kandidaat

Heb je interesse? Stuur je motivatie en cv vóór 13 mei 2024 naar bestuursbureau@pfkpn.nl. Heb je nog vragen over de functie? Mail ons, dan nemen we contact met je op.