Overslaan en naar inhoud gaan

Erick Noorloos blijft lid verantwoordingsorgaan


Erick Noorloos blijft de komende 4 jaar lid van het verantwoordingsorgaan. Hij houdt zich in zijn dagelijks werk bij KPN bezig met risicomanagement en heeft veel kennis over pensioenen. We zijn blij dat hij zich de komende jaren wil blijven inzetten voor het verantwoordingsorgaan!

Geen tegenkandidaten namens werknemers


Erick zit sinds 2018 in het verantwoordingsorgaan namens de werknemers. Dit jaar eindigt zijn eerste termijn. Hij heeft zich beschikbaar gesteld voor een tweede termijn. In april riepen we belangstellenden op zich te melden als tegenkandidaat. Daar kwamen geen reacties op. Voor deze vacature in het verantwoordingsorgaan komen dus geen verkiezingen.

Wel verkiezingen voor vacature pensioengerechtigden

Het verantwoordingsorgaan zocht ook nog een kandidaat voor de vacature namens de pensioengerechtigden. Daarvoor meldden zich 3 kandidaten. Ben je pensioengerechtigd? Dan heb je een brief ontvangen met een stembiljet. Breng vóór 17 augustus je stem uit op de kandidaat van je keuze! Meer informatie vind je op themapagina over de verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan.